TRAKEHNER KÅRING I RINGSTED PÅ TEAM CABE DEN 25. JUNI 2016

 

Der var heste med de skønneste udtryk og med sylfideagtig lethed i bevægelsen, og dommerne gav sig god tid til at bedømme hestene grundigt.
Der var en god stemning på pladsen - avlerne kender hinanden og glæder sig over at mødes og vise deres dyr frem.

 

3 ÅRS HOPPER
Bedste hoppe blev Annegrete Jacobsens sorte Eranntis opdrættet af Erik og Bodil Jørgensen i Herfølge. Hoppen er efter Schwarzgold x Hohenstein x Schwadroneur og beslægtet med hingsten Edberg, som p.t. stormer frem på resultatlisterne i Tyskland.
Nr 2 og med samme points sum som Eranntis blev Kassandra Carmen ( Hibiskus x Tuareg Arogno) fra stutteri Carmen i Slangerup.
Nr 3 blev Salsa ( Friedensfürst x Caprimond x Gelria) med et utroligt udtryk som morfaderen Caprimond. Hesten er avlet og ejet af Dorthe Sørensen og Henning Karved i Gentofte.

 

4 ÅRS OG ÆLDRE HOPPER
Klassen blev vunder af Honey Selsø (Lacroze Selsø x Sixtus x Tivano) fra stutteri Selsø i Skibby v.Janus Haubroe.
Nr 2 blev hoppen Emperia (Connery x Hohenstein x Schwadroneur) Hun er søster til vinderen af 3 åres holdet Eranntis og bliver til daglig redet af familien Jørgensens datter. Hoppen er avlet og ejet af Fam. Jørgensen i Herfølge.
Nr. 3 blev endnu en hoppe avlet Erik og Bodil Jørgensen i Herfølge. det var hoppen Eukanuba (Gribaldi x K2 x Topkij) hoppen er ejet af Christina Cruft og Lars Stub i Tureby.

 

Samtidig med kåringen afholdte Trakehner Forbundet sommerstævne for trakehnere og resultaterne kan findes her: http://live.rideforbund.dk/staevne.php?staevne=STV00009462

 

Klassen for ældre hopper blev vunder af 4 årige Honey Selsø (Lacroze Selsø x Sixtus x Tivano) opdrættet og ejet af stutteri Selsø i Skibby.

 

Annegrete Jacobsens sorte Eranntis (Schwarzgold x Hohenstein) opdrættet af Erik og Bodil Jørgensen i Herfølge.

 

 

Pointklassen i LA1 - LA3 blev vundet af Marie Louise Larsen på Estragano (Connery x Schwadroneur) opdrættet af Erik og Bodil Jørgensen i Herfølge. Parret besatte også 2. pladsen

 

I Pointklassen LA1 - LA3 blev Sara Pishura nr 3 og 4 på hesten Marscarpone G (Kaiserdom x Gribaldi) opdrættet af Familien Güngerich i Græsted.

 

 

 

Emperia (Connery x Hohenstein x Schwadroneur) avlet og ejet af Fam. Jørgensen i Herfølge.

 

Svend Rosendahl fra Fyn var til sommerstævne med sin smukke og ædle hoppe Kate Bjæsbjerg (Le Rouge x Ibikus x Schwarm)

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor