Stationsafprøvning på Frede-riksværk Ridecenter hos berider Karin Nissen.

Den 2. september afholdt Dansk Varmblod stations-afprøvning for 14 hopper. Heraf var der tre 4 års og ældre hopper, to 3 årige springhopper og ni 3 årige dressur-hopper:

Der blev kåret i alt 9 RDH hopper, hvilket man må sige var en flot score ud af 14 hopper og alle hopper var da også meget velforberedte.

Det var dog tydeligt at nogle hopper kunne have profiteret af længere tids ridning, men dommerne: Poul Graugaard og Ole From Christensen var gode til at tage hensyn til det.

Bedste 3 årige dressurhoppe og udtaget til eliteskuet blev:

Green Hopes Lemonie efter Fürst Nymphenburg /Lauries Crusador XX. Hun er avlet og ejet af Janne Sury i Allerød. Lemonie aflagde en prøve på 823,5 points, og dommerne udtalte, at hun var idealet af en avlshoppe, og at her var "der ikke var nogle ting af komme efter hverken i eksteriør eller i gangformåen". På billedet t.v. bliver Green Hopes Lemonie redet af testrytteren Dennis Holst.

 

 

Bedste 4 årige dressurhoppe og kåret i RDH blev:

Langemosegaards Cool Magic efter Daddy Cool/Loudini, avlet og ejet af Steffen Jensen i Grevinge.

 

Bedste 3 årige springhoppe og kåret i RDH blev:

Amicha Ravnes-Have efter Chelly´s Z/A-Dur , der er avlet og ejet af Stutteri Ravnes Have v. familien Christensen i Borup.

 

Nr. 2 blandt de 3 årige dressurhop- per blev RDH Penny Lane efter Fürsten-ball/Sandro Hit ejet af Bente Demuth og Arne Nielsen i Jægerspris. Hoppen er avlet af Lone Bøegh Henriksen i Hillerød.

 

Nr. 3 blandt de 3 årige dressurhop- per blev RDH Ladiva Ravnes-Have efter Tailormade Lancelot/Landau fra Stutteri Ravnes Have v. familien Christensen i Borup. 

 

Nr. 4 blandt de 3 årige dressurhop- per blev RDH First Ballerina Macohl efter Fürstenball/Schwadroneur ejet af Hanne Nielsen i Roskilde og avlet af Thomas Bach Jensen i Arden. 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor