Sofia Valentina Hegstrup og Kathrine Springborg kom på podiet for Danmark i Hagen

i Future Champions Finalerne for Children og Young Rider 16- 21. juni 2015

 

Under navnet: Future Champions afholder Hof Kasselmann hvert år siden 2011 et internationalt dressurstævne for unge dressur og springtalenter, der kommet til Hagen fra alle lande. Nationsklasserne er udskrevet i Children- , Junior- og Youngrider - klasser.

I år opnåede Danmark det flotteste resultat, da Sofia Valentina Hegstrup vandt Children CDICh Finalen på Santa (San Remo x White Magic)  - opdrættet af Heike Plaas-Beisemann - med 70,729%, som eneste dansker i klassen.

 

Kathrine Springborg med May Candeloro, se foto t. h.  (Michellino x Crevi´s Cavallo) placerede sig på en flot 2 . plads i den internationale CDIOY Kür Finale for Young Ridere (Preis der Liselott und Klaus Rheinberger-Stiftung Wertungsprüfung Sonderehrenpreis der Familie Bechtolsheimer) med 72,292% May Candeloro er avler af Riitta Westerholm.

 

I Finalen for CDOJ Juniorer blev bedste dansker: Victoria E. Vallentin på Atnon (De Noir x Akinos) der lige akurat røg uden for sejrskamlen med en 4. Placerering og 74,875%. Atnon er opdrættet af Niels Nielsen i Hurup.

 

 

Her kan du se alle resultater fra stævnet                   Foto: Per Springborg

 

Kathrine Springborg var ledsaget på turen af sin far. Per Springborg  udtaler:

"Det er første gang Kathrine deltager i et stævne på Hof Kasselman, det er et sted, hvor alt står højre ret ,og hvor alt er organiseret i mindste detajle. Det var en kæmpe fornøjelse at deltage. Man kan mærke den professionalisme, og det høje niveau som Hof Kasselmann og Gestüt Schockemöhle sammen står. De er verdenskendte for at afholde de store PSI auktioner."
Læse mere om stedet her

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor