En af Danmarks mest markante og succesfulde dressurheste i junior, Young Rider samt U25 klasserne, fortsætter sin karriere i Sverige.

 

 

Blue Boy og Carina Nevermann Torup har været synonym for flotte dressur resultater såvel nationalt samt internationalt de seneste mange år.
Carina købte Blue Boy (e. Don Schufro mf. Chromico Avler: Dan Christiansen, Løsning), som 5 årig, og han var såvel som 5 og 6 årig i DSA finalen.
De absolutte højdepunkter i Blue Boy og Carinas karriere er: Individuel Bronze til EM for Young Rider, 3 dobbelt Nordisk Mesterskab for Young Rider, samt nr. 2 i World Cup finalen for Young Riders i Frankfurt.
Carina har selv uddannet Blue Boy til Grand Prix, og har konkurreret på dette niveau de seneste 2 år.
Blue Boy skal nu være læremester for den lovende svenske juniorrytter Catherine Kleberg, der allerede har vundet 2 M klasser på Blue Boy og efter dette er udtaget til landsholds brutto truppen. Næste stævne for ekvipagen bliver Svensk Mesterskab i slutningen af maj.
”Selvfølgelig er det meget meget svært at sige farvel til en så god hest og en så fantastisk kammerat som ”Cocio”. Han har virkelig lært mig meget, og vi har sammen haft en fantastisk masse helt utrolige oplevelser, - oplevelser for livet. Jeg havde knap troet på den succes vi har haft, og det at nå helt til GP på min første hest, som jeg har uddannet fra ung, er jo helt vildt. ”Cocio” har fået en dygtig og sød rytter, og så kan han bare ikke få det bedre end der hvor han står, så jeg er meget tryg mht. hans fremtid, siger Carina”

Yderligere informationer: Carina Nevermann Torup - 31 16 17 37

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor