Lone Bøegh Henriksens to materialprøvevindere fra efteråret 2014 kommer til Herning

 

Fürsten-Look har - lige som sin far - fra første færd - været en vinder, og selvom det ikke lykkedes for Lone at få ham avlsgodkendt i DV 2014, var der alligevel 12 avlere i DK, der troede på hans kvalitet.
De kan nu glæde sig over at skulle have afkom efter vinderen af Old. Verb.´s sadelkåring i foråret 2014 og vinderen af efterårets 30 dages prøve Schlieckau med det fantastiske resultat på 9,41 - og ydermere med en hingst der har DV´s certifikat på at være i røntgenklasse 1. - Fürsten-Look vil blive præsenteret af Isabel Bache.

Lone Bøegh Henriksen meddeler på sin hjemmeside 12/2-2015, at den svenske avlsledelse var så begejstrede for begge hingste, at de kørte til stutteri Schockemöhle i Mühlen for at besigtige Fürsten-Look og Dragon Hill mhp. avl i det svenske ASVH, og nu efter besøget er hingstene fuldt kåret i ASVH (Svensk varmblod).

 

Se video af Fürsten-Look  fra Schockemöhles hingsteshow i januar 2015

Dragon Hill er efter en af Donnerhalls måske mest succesfulde direkte arvtager: Damon Hill morfar er Sandro Hit..

Siden Dragon Hill blev vist under rytter for første gang har ryttere berømmet hans fantastiske gangarter for deres renhed, takt og styrke, som har kæmpe udviklingspotentiale.

Dette er en egenskab Dragon Hill til fulde har fra sin far, ligesom den ridelighed, som gjorde, at Dragon Hille kunne forlade 70 dages prøven i Schliekau 2015 som er sikker vinder med 8,48 med et rent 10-tal i ridelighed fra fremmedrytteren.

Dragon Hill vil blive vist af sin faste rytter Anja Engelbrecht.

 

Se video af Dragon Hill fra hingsteshow i Westfalen januar i 2015

 

 
 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor