De 16 2 års hopper på Horsefestivalen den 16 august var af fantastisk kvalitet.

Se fotos af alle 2 års hopper her

Det var den eget stort gående Atterupgaards Mildura (B H Zack x Lord Sinclair) der løb med sejren. Hoppen er avlet og ejet af stutteri Atterupgaard i Jystrup Sjælland. Hendes mor Atterupgaards Miranda er også mor til de 3 superhopper Atterupgaards Minaia , Mahonia og Mandalay samt DV hingsten Sastre. (Se foto t.h. af Att. Mildura)

Men det var ikke uden stor konkurrence fra Nr 2 Sezuans imponerende helsøster Straight Horse Sezuanna (B H Zack x B H Don Scufro) fra Mogens Pedersen i Allerød, der bestemt også var besnærende gående.

Hun blev ledsaget i præsentationen af sin tvillingehelsøster Straight Horse Ascensione, en noget mindre, men meget korrekt og særdeles feminin hoppe, der var meget korrekt gående i alle tre gangarter. Hun blev placeret som nr. 6 men ikke udtaget til eliteskuet.

Som nr. 3 kom endnu en Atterupgaard hest: Atterupgaards Delorean (Bon Bravour x Sandro Hit) efter Hoppen Atterupgaards Dallara, som ligger nr. 1 på index listen  DV-dessurhopper.

 

Straight Horse Sezuanna

Straight Horse Ascesione

4 ud af 16 2 års dressurhopper til eliteskuet

 

Iben Leere Kamps hoppe Faye V. efter Fürstenball på hendes S-hest hoppen Rubiesa e. Rubinstein, blev placeret som nr. 4 og var dermed den sidste af de 2 årige hopper, der blev udtaget til eliteskuet.

 

På pladserne efter Faye V. var der rigtig mange dejlige hopper, som i fremtiden vil kunne konkurrere ligeværdigt med de hopper der blev udtaget på dagen, defor biver det utroligt spændende næste år at gense dem til næste års kåringer og konkurrencer i årende herefter.

 

Blandt de der ikke blev udtaget var bl.a. Stenagers Franzeska (Franziskus x Sandro Hit) fra Bjarne og Mai Britt Christensen i Esbjerg. Hun blev solgt for et stort beløb til Anne Lyngby i Kokkedal på DV´s elitefølauktion i 2013.

Hoppen trådte næemest ikke et skrdt forkert men var nok - som også en del af de andre 2-årige hopper - lidt spændt i skridten, men gensynet med hende i år lover godt for næste års præsentation under rytter.

 

 

Faye V.

 

Atterupgaards Delorean

Stenagers Franzeska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor