Falsterbo Horse Show er 2015 fra 4 - 12 juli.

 

Allerede nu ved vi, at det bliver med dansk deltagelse, fordi meddelserne om det første kvalificerede heste tikker ind på Horsenews´redaktion.

 

Falsterbo er et utroligt populært stævne for de nordiske heste både i springning og i dressur, fordi stævnet er internationalt, og i unghesteklasser er der altid mange heste fra de nordiske lande.

Derfor er gode placeringer ved dete stævne også med til at kvalificere heste videre til UVM for dressurheste, der afholdes i august i år i Verden i Tyskland og til UVM for unge springheste, der afvikles i Zangersheide i Belgien.

Grand Prix klasserne i både dressur og spring er altid spændende, ofte med stærk deltagelse fra hele verden.

Det er en god ide allerede nu at tænke på at købe billet til stævnet.

Se stævnets hjemmeside her

 

Holsteins Matina (Party Dance x Charmeur) f. 2009 hos Familien Holstein i Roskilde

Holsteins Matina var allerede sidste år kvalificeret itil Falsterbo af den svenske landsholdrytter Alexander Zetterman, og her gik Matina en flot finale, hvor de opnåede en 5 plads, hvilket betød at matina blev edste danske 5 årige springhest. Derefter deltog ekvipagen ved UVM i Zangersheide i Belgien for Sverige.

Efter UVM tog Familien Holsteinh oppen hjem, så den kunne slappe af over vinteren uden at blive trænet videre i konkurrence. I Februar starede Famlien Holstein Matina op igen, hun blev sendt i ridning hos Marianne Linneth, som blidt har forberedt Matina til en ny konkurencesæson hos Alexander Zettermann.

Hun ankom hos Zetterman i april, og siden har Alexander Zetterman nået at starte Holsteins Matina 3 gange i 130 cm klasser med 2 sejre og 2 x 0 runder til følge, - og hermed er hun kvalificeret til at gå 6 års sprngchampionat i Falsterbo.

Se Holsteins Matinas resultater her

 

Holsteins Floridon (Florencio x Ragazzo) er født i 2008 og avlet af Fam. Holstein. Han har været i ridning hos sin medejer Anna Zibrandtsen og han er i en rivende udvikling under kyndig vejledning og undervisning af Jan Brink. I foråret har Holsteins Floridor været til start i Sverige og har opnået en flot 3. plads med med 68,846% og en placering på 65% i Prix St. Georg klasser, og dermed er ekvipagenn startklar i 7 års dressurklassen i Falsterbo Horseshow 2015.  Se Floridors resultater her og her

 

 

 

 

 

Endnu en  stjerne: Bjergagergaards Indeed (Hofrat x De Niro) f. 2008 hos Eva Ebbe og Steffen Hovedskov i Helsinge.

Hoppen er tildelt sølvmedalje i DV og sidste år blev hun solgt til Hanell Dressage i Sverige men er under uddannelse hos Jan Brink i Tullstorp, hvor hendes daglige rytter er berider: Maria Munters. I år har ekvipagen startet 3 gange i Prix St Georg til 70.96%, og tidligere i MA1 til 71.045 og MB5 til 69,79%, alle tre gange er det blevet til en sejr, og hermed er Indeeds kvalifikation på plads.

Nr 3 på sden svenske rankingliste!

Går man ind på den svenske rankingliste over dressurheste nationalt 4 - 7 år finder vi Bjergagergaards Indeed som nr. 3 med 78 points opnået på kun 3 starter, det er fantastisk flot, når de to førende heste har gået henholdsvis 6 og 10 stævner for at slå Indeed!!! Se rankinglisten

Se Indeeds resultater her

 

 
 
 
 
 
 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor