Jette Fogh er pludselig død - hun er taget fra os alt for tidligt.

 

Jette var gennem hele livet  glødende interesseret i heste og avl - en interesse hun fik i vuggegave af forældrene Margit og Knud Nielsen i Grimstrup.


Som ung var hun rytter, siden blev hun ponymor for datteren Nina og senere i livet, da hun og Kurt flyttede til Vejledal i Skævinge, begyndte en dejlig tid med avl af varmblodsheste, hvor hun og Kurt videreførte avlsarbejdet med Margit og Knuds DV hoppestamme.
Samtidig blev Jette og Kurt's bedsteforældre og den ”lille gård” et skønt centrum for familien, børnebørnene og alle vennerne.


Jette var et dybt engageret menneske, der altid havde overskud til at hjælpe, om det var i DV ´s regionsarbejde, politik eller bare fordi hun ikke kunne lade være med at træde til, hvor der nu var behov.

 

 

I sit professionelle liv var Jette uddannet sygeplejerske, og her udlevede hun også sit talent med omsorg for andre.

Hun kom hurtigt tæt på nye mennesker og var altid indlevende i deres problemer. Men disse egenskaber var ikke blot professionelt. Hun var altid til stede, når man havde brug for hende –også som ven.
I de sidste år sloges hun bravt med en svær sygdom – men indtil det sidste bevarede hun alligevel glæden ved livet, ved sin dejlige familie og ved deres smukke heste på gården.


Vi vil alle savne Jette i det daglige - i vores DV Erfa-gruppe og ved DV´s arrangementer.
Hun var altid hyggelig at møde og ærligt interesseret i andres mening og velbefindende. Hun var meget vellidt og i den grad et godt og ordentligt menneske.

Vores tanker går til Jettes store familie og ikke mindst til hendes mand Kurt.


Ære være Jettes minde!

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor