Der var en generel forståelse både i bestyrelsen og blandt deltagerne for Jannes beslutning med at fratræde som formand.

 

40 DV- medlemmer var kommet for at høre nyt fra DV Region 1 og få overrakt deres avlerdiplomer i Uvelse Fritidscenter.

Uden omsvøb fortalte den afgående formand Janne Sury først om sin beslutning, om at fratræde som regionens formand, da den tiltagende lukkethed i forbundet ligger fjert fra det moderne interessefællesskab og det aktive og kreative foreningsmiljø hun syntes at Dansk Varmblod burde stile mod. 

Bekymrede indlæg fra salen kredsede om DV´s fremtid. De europæiske avlsforbund lever med den virkelighed, at det er let at shoppe rundt, derfor var der enighed om at det - i en krise- og nedgangstid  - er vigtigt at DV tager fat på aktivt at skabe favorable forhold og tilbud til gamle og nye medlemmerne, i stedet for at skræmme dem bort med uigennem-sigtige tiltag, regler og gebyrer.

 

Der var en del spørgsmål til regionens økonomi, som viste pænt overskud på ca. 15.000 kr. Flere mente at pengene kunne bruges til arrangementer for medlemmerne, da regionen nu har ca. 190.000 kr. i banken.·     

Der var desuden et forslag om at DV får differentieret medlemskab, så folk ikke melder sig ud i år, hvor de ikke har en hest, der skal kåres.

Der var ønsker til større medlemshøring eller spørgeskemaundersøgelse for at kende  medlemmernes behov og ønsker.For at undgå konservatisme og stagnation i forbundet blev det foreslået at ændre formandens og hovedbestyrelsesmedlemmernes valgperiode til en max. årrække på 8 år Mange ønskede bedre markedsføring af danske heste, og en bevist synlig markedsføringsstrategi.

 

Her fortalte regionens hovedbestyrelsesmedlem Per Springborg, som også er formand for Hovedbestyrelses markedsføringsudvalg, at der netop i 2015 er afsat et større beløb til markedsføring.

Per Springborg blev valgt som regionsformand på generalforsamlingen, og han opfordrede medlemmerne til at dele deres forslag om markedsføring og andre ideer med regionens bestyrelse og ham selv, så han kan bringe dem videre i sit hovedbestyrelsesarbejdet.

 

På DV Region 1´s hjemmeside kan du vil se alle de 39 flotte avlerdiplomer, som blev uddelt til regionens succesfulde avlere -l du kan se hvem der fik tildelt Regionens vandrepræmie - og hvem der gik ud af bestyrelsen, og hvem der blev valgt til bestyrelse og som repræsentanter.  

 

Præmiebordet bugnede af gaver og blomster til afgående repræsentanter og ikke mindre en 39 avlerdiplomer

Det blev Vivi Vang Lauridsen fra Græsted, der fik tildelt Årets Vandrepræmie for bedste eliteavlshoppe med hoppen ESRDH Compeed

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor