Spændende besøg på stutteri Springborg, hvor stutteri Unos to laksorte hingstekandidater forberedes til DV´s kåring og til auktion i Herning 4 - 8 2015

16/2 2015
Uno Spotlight er en elegant og storrammet hingst med et meget moderne bevægelses-mønster. Han er e. (San Amour x Donnerhall x Rohdiamant) og kommer ud af en meget konnkurrencestærk tysk hannoveranerstamme. Hans mor, den statspræmierede hoppe Uno Domenika, var selv fjølhoppe ved sin kåring på Vilhelmsborg, og hun er også mor til Bronzemedaljehoppen Uno Samantha e. B H Shepard, der aflagde året 3. højeste rideprøve med 853,5 points. Som 6 års gik hun Svensk Unghestechampionat med Minna Telde og opnåede en 4. plads i finalen. En bror til Spotlight: Uno Sandreo Hit er solgt på Hannoveraner auktionen, og endnu en bror: Uno Special Hit solgtes til Helgstrand Dressage.

Se ny video under rytter af UNO SPOTLIGHT

Se ny video under rytter af UNO DON OLYMPIC

Se auktionsoplysninger med video her

 Se fotoerne af af Uno Spotlight herunder

 
 

Uno Don Olympic  e. B H Don Olymbrio x  Del Piero x Falkland )er en herlig moderne hingst med olie i alle kuglelejer og et udtryk, som knuser alle hjerter.

Også hans papirer er bestem guldrandede. Hans mor: Uno Donna Telia er Statsapræmiehoppe med en fremragende rideprøve i Hann. Verb. og RDH fløjhoppe i DV, hendes mor er Falkland-hoppen ERDH Fredericia, der har fået guldmedalje for afkom, som tæller guldmedaljehoppen Uno Donna Unique, der også vandt UVM for 5-årige heste redet af  Andreas Helgstrand samt de to kårede hingste Uno Don Diego og Uno Don Diablo, hvoraf også Uno Don Diego har repræsenteret danmark ved UVM i Verden. Se video og auktionsoplysninger her

                                                                                                    Se fotoerne af Uno Don Olympic herunder

 
 

Begge hingste blev udtaget til kåring ved forbesigtigelsen i Vallensbæk 14. December 2014, fordi Joan har valgt at få dem trænet på stutteri Springborg og Horsenews var tilstede, da DV var på besøg på stutteri Springborg for at filme hingstene til auktionen.

Per havde svært ved at skjule sin stolthed over de to smukke og velproportionerede unghingste, og som han siger: "det er bare ikke hver dag man får chancen for at arbejde med to så overbevisende hingstekandidater, der har så stort et dressurpotentiale, som der er tale om for begge hingstes vedkommende. Samtidig har de et forbilledligt temperament, som betyder, at de tager 100% fornuftigt imod træningen." Per fortsætter: "- når samarbejdet med ejeren så også er en fornøjelse, henter jeg ligefrem ekstra overskud ved dette arbejde." Per Springborg arbejder med longeringen og mønstringen af hingstene og selve tilridningen, som allerede er påbegyndt, den foregår i samarbejde med stutteriets Grand Prix rytter Frederico Mexia de Almeida, der kommer fra Portugal. Frederico er landsholdsrytter indenfor military og startede sidste år VM i Normandiet for Portugal. Frederico er ansat på Stutteri Springborg, hvor han arbejder med tilridning og uddannelse af unge dressurheste.

PÅ fotoet herover longerer Per Uno Spotlight

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor