Michael Søgaard måtte flyve fra Tune til Aalborg og retur for at kunne deltage i to stævneklasser i Solrød og Helgstrands Dressages hingsteshow samme dag lødag den 11. april 2015

 

Morgenen begyndte på Solrød Rideklub, hvor Michael startede sin egen hest Gallardo V (Gribaldi x De Niro) fra Iben Leere Kamp i Fredensborg, hvor de i MB2-A opnåede en 3. pladsering. Klassen blev vundet af Jan Møller Christensen på Rossetti (BH Romanov x Midt West Ibi Light) fra Elsebeth Lykke Andersen.

 

Derefter gik det videre til Nordjylland med fly sammen med hingsteholder Lone Børegh Henriksen, for at deltage i Helgstrand Dressages hingsteshow,men nu som Erna Iversen, fra Kokkkedal rideskole, der skulle hjælpe Adreas Helgstrand og Tørvslettens Stamina med at pudse Grand Prix formen af til Samba rytmer redet på en almindeig trense.

 

Showet sluttede kl. 15.30, og herefter kunne Michael flyve retur til Tune og køre videre til Solrød for at deltage i aftenens sidste klasse: Stender Solrød Grand Prix, som han vandt overbevisende med 71,133% på avlshingsten Hoftanz: (His Highmness x Rotspon) ejet af H P Horses i Hillerød.

 

Se Resultater af alle klasser ved stævnet i Solrød 10.-12. april 2015  her

hvorJoachim thomsen og  Søbakkehus Mia-Bella suverænt vinder deres kun anden Prix St. Georg med over 73%

På fotoet har "Erna" måttet smide sine ridebukser. for at vise Andreas de rigtige Samba rytmer!

 

 

Hoftanz og Michael Søgaard ses her ved et landsstævne på Frederiksværk Rideklub i maj 2014 

 

Gallardo V. og Michael Søgaard ses her ved Mellemrunden i DRF dressurchampionat 2014

Erna Iversen" udførte egenhændigt "Bid og tungefarve kontrol" på Tørveslettens Stamina, som var noget bekymret over den alternative "dommer".

Som undervisningstimen skred frem, måtte "Erna" erkende at eleven havde faktisk talent, og Erna inviterede Andreas på et weekend kursus i Kokkedal, men som Erna sagde: "Der er altså ikke plads til konen og børnene!

 

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor