Sezuan efter B H Zack og Mf: B H Don Schufro redet af Andreas Helgstrand.

DRF´s dressurchampionat for 4, 5 og 6 årige heste ved JBK Horseshow den 17. oktober 2013.

 

Med to 10-taller og en samlet score på 9,68 var der ingen tvivl om at Sezuan var vinderen og igen satte alle sine konkurrenter til vægs i 4 års klassen, selvom Anne Kasprzaks nye dressurstjerne Fürstenstein (Fürst Romancier/Hohen- stein) også faldt i domernes smag med 8,96.

 

I 5 års klassen var Else Marie og Jes Chr. Krabbes Svalegårdens Hottie (B H Hotline/De Noir) også virkeligt godt gående under Maria Anita Andersen, og med 8,98 vandt de over den anden Blue Hors rytter Maik Kohlschmidt med 0,3 points. Maik red den meget afbalancerede Zick Zack Toftegård (B H Zack/ B H Don Schufro), der hverken havde svagheder i gangarter eller ridelighed.

 

6 års klassen blev vundet af Betina Leisbo på South West Rocazino (B H Don Romantic/Latimer) opdrættet af Gert Laisbo. Med 0,1 p slog ekvipagen på trods af skridtproblemer lige Maria Anita Andersen på den charmerende Cavanillas W (Florett As/Donnerhall).

 

 

I år var der indbudt en dommer fra Holland for at dømme med i dressurchampionatet, men der synes alligevel at være uenighed  omkring skridtbedømmelserne, som var vanskelige for tilskuerne at gennemskue.

En del heste virkede presset til kanten af deres formåen i kampen om topplaceringerne, det resulterede i spændte heste, der reagerede mod deres ryttere. Men heldigvis var der også ryttere der var tro mod den lette forbindelse til deres heste. Her kunne man nyde ryttere som f.eks Maik Kohlschmidt, Jan Møller Christensen, Sanne Henningsen, Karina Louise Skøt og Carina Nevermann Torup , der ikke pressede deres heste unødvendigt.

Se fotos af alle dressurhestene her

 

South West Rocazino redet af Betina Laisbo.

 

Svalegårdens Hottie og Maria Anita Andersen.

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor