Dansk Varmblods store hesteshow var et show fyldt med eventyr kærlighed og magi.

 

Showet indledtes af Mistral med Alizée Fromen og derefter sang Simone magisk til en pas de deux med Blue Hors Zack/Daniel Bachmann og Blue Hors Zick Flower/Allan Grøn. Mai Tofte Olesen på Rustique var prinsessen og hendes venner dværgene var repræsenteret af sjællandske shetlandshestevenner, der viste, at det drejer sig om fællesskabet og glæden ved de små heste. Deres motto er: “Du bliver aldirg for gammel til en shetlandspony.”-
Et forrygende tempofyldt mounted games indslag viste, hvad børn kan få ud af et perfekt samarbejde med de inteligente ponyer og en hundeforeningen ved Ribe viste deres hurtige hunde på agility banerne.

Franske Pignon brillierede endnu engang i et nummer med humoristisk fridressur med sine smukke hvide Camaque-heste der kan lægge sig ned, stejle og forstå hvad Pignon forlange af dem.

 

 

 
 

 Kostumespringklassen blev vundet af Daniel Cassøe (Kia V). anden pladsen gik til Kasper Hansen og DV hingsten Heartbeat og 3. pladsen blev vundet af Møller Nielsen på Ci Ci Senor Ask.
Inden pausen blev Prinsese Benedicktes vandre præmie uddelt til Lone Bang Larsensog hedes dejige hest Fitou L og DV hæderspris gik til Blu Horse Don Schufro ,som stadig i en alder af 22 år kan betage hele salen
Rose Bang Henriksen på Donna Silver og Michael Søgaard på Marguritte sørgede for en eventyrlig oplevelse, da de red Grand Prix øvelser til magisk musik, og som en flot afslutning på showet sang Simone hittet fra ”Løvernes konge” mens Maik Kohlschmidt på Møllegaardens Pas Partout og Betina Jæger på Belstaff red et magisk smukt afskeds-pas de deux.
Martin Brygmann satt prikken over iét ved at afslutte showet og en vidunderlig aften ved at synge sin: ”Jeg vil i seng med de fleste”.
 
 
 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor