DV´s SADELKÅRING OG 2 ÅRS HOPPEKLASSE I REGION 2 DEN 26. JUNI 2016 BLEV ER TRIUMF FOR STUTTERI ATTERUPGAARD, DER LØB MED 2 FLØJPLADSER : 3 ÅRS DRESSUR OG 2 ÅRS SPRING OG FOR STUTTERI HILLOCK, DER TOG FLØJEN I 3 ÅRS SPRING.

 

Bedste 2 årige springhoppe Birkegaardens Conchita (Cavall Ask x Calato x Corlando) som er opdrættet af Heidi Rasmussen, Jerslev J.og nu ejet af Michael Sinding og Janus Haubro.

Francesca Hillock (Favorit ASK x Contendro I) er opdrættet af Trine Hermansen og Leif Konradi i Farum, der også er ejere af hoppen.

 

Francesca Hillock er ædel og elegant samt velgående og tilmed meget overbevisende springende, hun blev også udtaget til leiteskuet i august.

For 2 år siden købte Michael Sinding fra Stutteri Atterupgaard sammen med Janus Haubro fra Stutteri Selsø et spring hoppeføl på DV´s elitesuktion ved eliteskuet 2014. I dag fremstillede de så deres springhoppe: Birkegaardens Conchita (Cavall Ask x Calato x Corlando) som er opdrættet af Heidi Rasmussen, Jerslev J. Hoppen var ædel og elegant velgående og tilmed meget overbevisende springende, hun blev også udtaget til leiteskuet i august.

 

Bedste 3 årige springhoppe blev Francesca Hillock (Favorit ASK x Contendro I), der aflagde dagens bedste rideprøve på 870 point, redet af Betina Møller Nielsen fra Stutteri ASK.

Francesca er helsøster til fløjhingsten i både 3 års og 4 års holdet for springhingste French Match Ask, der nu er eksporteret til USA. Francesca Hillock er ligesom French Match Ask opdrættet af Trine Hermansen og Leif Konradi i Farum, der også er ejere af hoppen, der - som eneste springhoppe - blev udtaget til eliteskuet, i dat de to næstplacerede ikke var dansk registrerede.

 

Disse springhopper blev også kåret i RDH:
Alegra Ask e. Canstakko x Acord II, avlet og ejet af Stutteri Ask.
Chelsea e. Cormint x Corrado I, avlet af Jens Peter Mailund Schmidt og ejet af HH Horses v/ Henrik Hansen.
Fiona Prydsholm e. Lagavulin x Carmargue, avlet og ejet af Lisa og Per Andersen.
Precious Dance e. Crelido x Party Dance, avlet og ejet af Christian Kjær.
Mønsteds Piece Of Cake e. Carmargue x Cajus, avlet og ejet af Ina Mønsted Pedersen.
Valentina e. Acolino/Castro, avlet af Bettina Hansen og ejet af Benedikte Skagge. (Denne hoppe var 4 år)

 

 
 
 

Dagens bedste 3 årige dressurhoppe: Atterupgaard Delorean (Bon Bravour x Sandro Hit), - se de tre fotos herover - er opdrættet og ejet af Stutteri Atterupgaard, Jystrup Sj, Hoppen er utrolig smuk og elegant og bevæger sig smidigt let og fjedrende med ynde og overbevisning, hun blev redet af Selina Hundstuen Solberg. De opnåede et resultat på 819 points i rideprøven og blev som eleste dressurhoppe udtaget til eliteskuet med 9 i helhed.

 

Disse dressurhopper blev også kåret i RDH:


Buskbjerggaards Rigoletta e. Blue Hors Don Olymbrio x Blue Hors Don Romantic, avlet og ejet af Camilla Steinicke Nielsen.
Lillevangs Pari-Dina e. Blue Hors Hotline x Fanal Prydsholm, avlet og ejet af Jytte og Poul-Erik Simonsen.
Øgårdens Nutella e. Dream Boy x Rohdiamant, avlet af Malene Munk og ejet af Christian Springborg.
Kassandra Carmen e. Hibiskus x Tuareg, avlet og ejet af Leise Rikke Pedersen.

 

 

 

Gem

Gem

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor