Lagavulin  DVH 1103 er solgt. 

Den kårede hingst og materialeprøvevinder Lagavulin e. Ludwigs As/Stakkato Gold er solgt til den venezuelanske landsholdsrytter Andres Rodriguez.  
Andres Rodriguez, der til dagligt bor i Wellington Florida er pt. placeret som nr. 69 på verdensranglisten. Andres investerer i øjeblikket i kvalitets ungheste, for at kunne deltage i springsport på højeste plan.

Andres udtaler om Lagavulin ”Vi prøver mange heste hver uge, og
det er sjældent vi støder på en hest med samme kvalitet som Lagavulin. Vi forventer os meget af ham, både som sportshest og i avlen”.   
Lagavulin har leveret to fantastiske følårgange, med blandt andet årets springbetonede hoppeføl 2013 og adskillige andre afkom, udtaget til eliteskue. Lagavulin vil i 2015 kunne levere transportsæd til de danske avlere, da den fortsætter sin uddannelse de næste par år hos Jennifer Fogh Pedersen, der har stald på den anerkendte Hengststation Maas J. Hell I Klein Offenseth, Tyskland.  
Charlotte og Linus Camitz, der har avlet Lagavulin, er stolte over at en toprytter som Andres Rodriguez har villet investere i Lagavulin. Vi håber at Lagavulin vil indfri forventningerne hos sin nye ejer og måske være med til at sætte Danmark på verdenskortet i international springsport. Vi har selv trænet ham til forbesigtigelse og med hjælp fra Lisa og Per Andersen
og Pedro Gosk, har vi fået ham kåret og gjort ham til materialprøvevinder. Jennifer Fogh Pedersen har gjort et fantastisk arbejde med hans videre uddannelse i 2014. Nu glæder vi os til at følge ham i fremtiden og til at træne hans afkom.

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor